Kop

'75 JAAR VRIJHEID' WESTERBORK en VRIJHEIDSFEEST DRENTHEPOP WORDEN VERPLAATST. De St. 'Westerbork: Dorp van de Vrijheid' heeft in overleg met Striethouldt Catering / St. Drenthepop besloten het evenement '75 jaar Vrijheid' Westerbork te verplaatsen. Alhoewel het evenement net buiten de periode ligt, dat evenementen met meer dan 100 personen tot en met 31 maart van overheidswege niet door mogen gaan, acht het bestuur van genoemde stichting de situatie daarna te onzeker om het evenement van 6 t/m 12 april te houden. Besloten is om '75 jaar Vrijheid' Westerbork voorlopig en onder voorwaarden te verplaatsen naar week 22 (25 tot en met 31 mei 2020). De komende weken zal duidelijk worden of dit een haalbaar traject is. Desalniettemin wordt doorgewerkt aan de organisatie van het evenement. Alle relaties worden op de hoogte gebracht van dit besluit met het verzoek rekening te houden met de mogelijkheid dat het evenement in week 22 alsnog wordt gehouden.

HELP JIJ ONS MEE?

Een evenement als Drenthepop valt en staat met vrijwilligers, daarom zoeken wij MOATIES voor verschillende werkzaamheden. Vind je het leuk om je steentje bij te dragen aan een gezellig en feestelijk TentFeest? Word dan Drenthepop Moatie!

Weet jij van aanpakken dan kunnen wij je goed gebruiken bij de op- en afbouw. Op zaterdag 4 en zondag 5 april, gaan we de handen uit de mouwen steken en plaatsen we alle benodigdheden rondom en in de tent. De afbouw doen we even in overleg, maar zal mogelijk tweede paasdag kunnen zijn of....Kom jij ons paar uur helpen? Dan mag jij uiteraard GRATIS naar het feest. 

Vind je het leuk om de bezoekers te ontvangen? Dan is de ticket controle een leuke binnenkomer. Dit laatste hoeft natuurlijk niet de hele avond en gaan we rouleren met anderen. Heb je anderhalve uur geholpen bij de ticketcontrole, dan mag je daarna GRATIS naar het feest. 

Bedenk dan, je bent beslist niet overbodig, want ieder vrijwilliger is hard nodig. Kom jij ons helpen voor of tijdens of na Drenthepop, stuur dan een mail naar drenthepop@gmail.com of stuur even een appje naar 06-10907954