'75 JAAR VRIJHEID' WESTERBORK en VRIJHEIDSFEEST DRENTHEPOP WORDEN VERPLAATST.

De St. 'Westerbork: Dorp van de Vrijheid' heeft in overleg met Striethouldt Catering / St. Drenthepop  besloten het evenement '75 jaar Vrijheid' Westerbork te verplaatsen. Alhoewel het evenement net buiten de periode ligt, dat evenementen met meer dan 100 personen tot en met  31 maart van overheidswege niet door mogen gaan, acht het bestuur van genoemde stichting de situatie daarna te onzeker om het evenement van 6 t/m 12 april te houden. Besloten is om '75 jaar Vrijheid' Westerbork voorlopig en onder voorwaarden te verplaatsen naar week 22 (25 tot en met 31 mei 2020). De komende weken zal duidelijk worden of dit een haalbaar traject is. Desalniettemin wordt doorgewerkt aan de organisatie van het evenement. Alle relaties worden op de hoogte gebracht van dit besluit met het verzoek rekening te houden met de mogelijkheid dat het evenement in week 22 alsnog wordt gehouden.

  • GREAT PIANOS

    Niet een standaard band, maar eentje om te onthouden “Great Pianos” zorgt ervoor dat de zaterdagavond een onvergetelijk gaat worden..... The Great Pianos is ondertussen al een groot begrip in Nederland. Het motto is dan ook “voor elk wat wils”. Tijdens het TT Festival stonden ze te knallen op Mainstage met een oneindig repertoire.
    Met minimaal 2 vleugels op het podium en 1 extra kleine vleugel in de tent zal de band, zowel knallen vanaf het podium alsmede zorgen dat er een heus " meezingfeest" wordt gecreëerd midden in de tent.

  • RENÉ KARST

    Nanananananana.. Atje voor de sfeer, voor de sfeer, aaatje voor de sfeer! Wie kan ‘em niet meebrullen, dé feesthit van 2019! Liever Te Dik In De Kist, Skol Cheers Proost, het leven is te kort om nuchter te blijven zijn de meezingers van René Karst. Niks is hem te gek en een feestje dat wordt het zeker met hem!